impreuna-pentru-inima-transilvanieiOn the 21st of March the Heart Institute of Cluj-Napoca organises a charity ball in order to raise funds for acquiring new medical equipment. Bogdan Ota has joined this cause, inviting all his sponsors, partners and fans to support this important initiative. He will be playing in a trio formula, together with violinist Radu Cotoman and cellist Emerich Ghercă the acoustic version of his most known compositions, adapted and re-written specially for this performance.

Institutul Inimii ”Nicolae Stăncioiu” din Cluj-Napoca s-a dezvoltat continuu de la înființarea sa din anii ’90, la ora actuală având capacitatea de a diagnostica și trata cardiologic neinvaziv precum și chirurgical toată gama patologiei cardiovasculare. De asemenea, este bază de învătământ a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”, prin Catedrele de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară și Toracică.
Dr. Adrian Molnar, director medical al instituţiei, este unul dintre chirurgii de excepţie ai Institutului Inimii din Cluj-Napoca. Personalitate plurivalentă, în clinică el tentează practic limitele; perseverent, întemeiat pe o riguroasă documentare, el vine în întâmpinarea mizei majore indusă de actul riscant care merge pe firul subţire dintre viaţă de moarte. Reconstruieşte efectiv viaţa cu ajutorul bisturiului, s-a specializat în chirurgie coronariană şi valvulară prin doctorat şi stagii în prestigioase clinici din întreaga lume.
Mai jos se poate regăsi invitația pe care d-nul dr. Molnar Adrian o adresează tuturor celor care vor să participe și să contribuie la dezvoltarea viitoare a Institutului Inimii.

”Am plăcerea de a vă invita la Balul Caritabil < Împreună pentru Inima Transilvaniei > ce vine în sprijinul Institutului Inimii din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc în data de 21 martie 2014 la Grand Hotel Italia, începând cu orele 19.00. Vă aștept pe dumneavoastră, cei care ne apreciați, ne iubiți și sunteți convinși că suntem aici pentru a vă ajuta, pentru a reda speranța unei vieți mai bune, să contribuiți în limitele posibilităților dumneavoastră la formarea unui fond din care Insitutul să achiziționeze câteva dintre următoarele aparate, de care are urgentă nevoie”:

• 2 ecografe de înaltă performanță
• trusa de chirurgie cardiacă minim invazivă
• 1 angiograf
• 1 aparat de circulație extracorporeală
• 1 aparat de radiodiagnostic digital
• 1 aparat de dializă renală

Invitatul special al evenimentului, Bogdan Ota, este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani.

Prezența dumneavoastă la acest eveniment ne încântă și ne onorează în același timp.

Cu deosebita considerație,
Dr. Adrian Molnar
Director Medical
Institutul Inimii Cluj-Napoca

În data de 21 martie 2014 la Grand Hotel Italia, începând cu orele 19.00, aveți ocazia să contribuiți cu o mică parte la Institutul ce v-ar putea salva viața într-o bună zi.

Participarea dumneavoastră se face prin confirmarea prezenței la adresa
institutulinimii@medevents.ro sau la numarul 0724 025 855 și prin achitarea taxei de participare de 450 de ron sau 100 de euro în unul din conturile:

FUNDAȚIA INIMA TRANSILVANIEI
Alpha Bank
RON: RO97BUCU1021215614092RON
EURO: RO90BUCU1021215614093EUR

Donațiile pentru sprijinul Institutului Inimii din Cluj-Napoca se pot face în conturile Fundației “Inima Transilvaniei” de mai sus.