afis_piano-by-candlelight-212x300Pe data de 14 mai 2014, începând cu ora 19:00, pianistul și compozitorul Bogdan Ota, acompaniat de Radu Cotoman (vioară) și Emerich Ghercă (violoncel) va concerta în premieră la Oradea, pe scena Filarmonicii de Stat.

Compozitorul, cunoscut pentru anvergura concertelor sale, a optat de această dată pentru varianta acustică astfel încât gingășia lucrărilor muzicale special alese pentru acest eveniment să adere cu ușurință la sufletul spectatorului.

În deschiderea serii artistul a invitat un talent de excepție de pe plan local, în persoana elevei Estera Fărăgău, câștigătoarea unor premii importante la competiții de pian din țară.

Fanii orădeni ai artistului vor avea parte de o surpriză importantă cu ocazia acestui concert. Pe lângă lucrările muzicale incluse pe primul său CD intitulat ”Day of Wrath”, produs de casa de discuri Electrecord, Bogdan Ota va prezenta în primă audiție compoziții ce vor fi incluse pe viitorul său album.

Biletele s-au pus în vânzare la casa de bilete a Filarmonicii, tel. rezervări: 0259/430.853 sau 0728.078.721. Preț bilet: 30 ron