sunetedebucurii500SUNETE DE BUCURIE – concert caritabil cu pianistul Bogdan Ota

 CromArt, formată din masteranzi ai Univ. „Al. Ioan Cuza” Iași, împreună cu Asociația Salvați Copiii, filiala Iași, vă invită la evenimentul caritabil Sunete de bucurie, care va avea loc pe data de 27 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 19:30. Protagonistul spectacolului este pianistul și compozitorul Bogdan Ota, care va fi acompaniat de violoncelistul Emerich Ghercă şi violonistul Radu Cotoman.

Donațiile colectate în urma evenimentului vor fi folosite în scopul facilitării accesului la educație al copiilor nevoiași de la Centrul Educațional al Asociației Salvați Copiii Iași, prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru o mai bună desfășurare a activităților la care aceștia participă zilnic: produse de igienă și sănătateîncălţăminte, rechizite și multimedia. De asemenea, pentru ca ei să beneficieze de bucuria copilăriei, o parte din fonduri vor fi utilizate pentru a le oferi acestora o excursie în zona Moldovei, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

Accesul în sală se face pe baza unor invitații de donație, care pot fi achiziționate din Iulius Mall (etajul II)Librăria „Cărturești” (Palas Mall), Centrul Comercial Felicia și cortul special amenajat din Piața Unirii. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Sunete de bucurie și pe www.sunetedebucurie.com. Pentru rezervări: +40744585693.